5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yükümlü servis merdivenlerinin ferahliği en az 65 cm olmalıdır. Etkili katlı binalarda yangın merdiveni koskocamanliği en az 90 cm, kaçış yolu ferahliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı kocaliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Yangın yahut evgin hâl vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu Yangın Çıkış Kapısı şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının flama alma süresiyse 60 dakikadır.

Yangın bapsı; âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sadece bapnın açılması Yangın Merdiveni Kapısı görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında düzgün akıbetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı, yangın esnasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page